Sean Payton az idei offseasonban elhagyta a New Orleans Saints csapatát és egy időre felhagyott az edzősködéssel. Valószínűleg ez a pihenő csak az idei szezonra vonatkozik és jövőre visszatér majd a vezetőedző.
A fő kérdés az, hogy melyik csapat irányítását venné át? Az ideiglenes visszavonulás ellenére 2024-ig köti szerződés a Saints-hez. Így ha valamelyik csapat meg akarja szerezni annak ki kell vásárolnia a szerződéséből és a jelek szerint az minimum 1 elsőkörös Draft cetlit jelent.

Korábban a Miami Dolphins és a Dallas Cowboys csapatát emlegették Payton-al kapcsolatban de most feltűnt egy új csapat, a Carolina Panthers is. Zsinórban 4 éve nem jutottak playoffba így valószínűleg sokat áldoznának a sikerért.

Persze a Saints valószínűleg nem akarja majd csoportriválishoz adni ha van más lehetősége is. A Dolphins idén nevezte ki Mike McDaniel-t de ez nem jelent semmit mert az utóbbi években több edző repült egy szezon után. A legesélyesebb csapat jelenleg a Cowboys. Payton onnan érkezett New Orleansba és Mike McCarthy egy kevésbé sikeres szezon után biztosan repülni fog.

Fotó: yardbarker.com