“Micsoda megadás!”- kiabálhatná bele az éterbe Gyuri bácsi! Mert hát kedves barátaim el kell mondjam nektek, hogy a Saints elég komoly versenyben van. Nem hiszel nekem. Hallom ám! “Jameis Winston-nal mi?”- kérdezed. Na igen! Ha valamin elkorcsolyázhat a lék felé ez a Saints szezon az az irányító személye. Ismerjük ugye Jameist! Na de akkor is azt mondtuk róla, ha egyszer kijön neki egy szezon, akkor…

A Bucs mint korábban is írtam beáldozta a teljes 2023-as büdzsét, vagy még azon is túl, hogy a mégis visszatérő Tom Brady most már tényleg apátiába essen, ha az összes gyűrűjét fel akarja húzni. Minimum ínhüvely gyulladást kap! A Saints azonban Drew Brees és Sean Payton nélkül is rá tudott pakolni. Biztos halottátok! Még Tyrann Mathieu-t is leigazolták. Azt kell mondanom a Szentek kerete igen erős és ami még fontosabb, mély. Nem tudom hogy csinálják évek óta, de Mickey Loomis-ék nem azzal a barna izével gurigáznak. Tudjátok!

Ki ne felejtsem! Tavaly is oda pakoltak nekünk. Oda meg vissza is! Szóval vakarom a fejem, ha erősorrendet kell felállítanom. De azért az bizonyos! A jobb irányító nálunk van és ez azért sokat jelent.

A Falcons és a Panthers is gazdagodott néhány jó játékossal. Azonban mindkét csapatban pont a legfontosabb pozíciónál, az irányítónál maradtak kérdőjelek. A Falconsból távozott Matt Ryan. Azt mondta, ha a Falcons nem akarta volna megszerezni DeShaun Watson-t, akkor marad. Így Marcus Mariotá-nak kell új karriert felépítenie. Vele az a baj, ha eddig nem volt a ligának szexi az ő játékstílusa, akkor feltehetően ezután sem lesz az. Pedig azért ők is rendelkeznek pár veszélyes célponttal.

A Panthers esete még rosszabb. Ők konkrétan nem találták meg eddig az irányítójukat. A draftolt Matt Corral-t ebben a tekintetben felejtsük el, de gyorsan! Van egy olyan sanda gyanúm, ez lesz Matt Rhule-ék utolsó szezonja Carolinában.

A Bucs Blog erősorrendje jelenleg tehát a csoportban:

1. Bucs (de csak kincstári optimizmussal)

2. Saints (célfotóval lemaradva)

3. Falcons

4. Panthers

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com