Nagyon sima első negyedet produkált a Buccaneers. Két TD-vel is megterhelte az ellenfelet. Igenám, csak ennek ára volt. A sors nem kegyes idén a csapathoz. Hogy ezt el ne felejtsük, gyorsan ki kellett vállnia a mérkőzésből Tristan Wirfs-nek és Ryan Jensen is nagyon fájdalmas arccal hagyta el a játékteret.

A Bucs tovább növeli előnyét, igaz csak egy mezőnygóllal. Az hamar kiderül, hogy a Wirfs helyére beálló Josh Wells abszolút nem ugyanaz a kategória. Ennek ellenére teljesen felesleges kockázatot vállalt a Bucs a fiatal falember visszaküldésével és ez meg is bosszulta magát. Úgy vélem az újból a pályán összerogyó játékosnak minimálisan is szalaghúzódása van, amivel jó esetben a Super Bowl idejére jöhet valamelyest rendbe. Persze ne nekem legyen igazam! Hiába védekez ki a Bucs negyedik kísérletet és hiába Mike Edwards interception-e a támadófal megromlott minősége bizony rányomja bélyegét a Martalócok játékára.

Ryan Jensen is visszaáll. Valahogy olyan érzése van az embernek, ha egy ház omlott volna rá, akkor is ezt tenné. Jalen Reagor kiejtett labdája punt elkapásnál, melyet Ross Cockrell szed össze és Jalen Hurts iszonyatosan buta dobása, mely Shaq Barrett kezébe landol, tovább mélyíti a vendégcsapat gondjait. Igazából egy teljesen álmos mérkőzést téve a Raymond James publikuma elé. Persze vannak dolgok, amiket nem bánsz meg életedben. Az, hogy itt nem hullik a hajad, közéjük tartozik.

Innentől a Bucs már csak a felszerelést küldi fel a pályára. Na meg Tom Brady-t. Hátha megsérül!

Várhatjuk Tristan Wirfs és Ryan Jensen diagnózisát! Lényegében már csak ez hiányzott az idei roncsderbiből.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: bucsnation.com