A hajnali mérkőzésen csoportrangadó következik, a Buffalo Bills fogadja a New England Patriots csapatát. A mérkőzésen döntő lehet, hogy a csapatok sok vagy kevés pontot tudnak majd feltenni a táblára mert az alapszakasz eredmények alapján nagyon nem mindegy a pontok száma.

A Bills csapata sikerrel veszi azokat a mérkőzéseket amikor sok pont születik és át tudják lépni a 25 pontot. 13 olyan mérkőzésük volt amikor 25 vagy annál több pontot szereztek az alapszakaszban és mindegyik találkozót meg tudták nyerni.

A Patriots az ellentettje vagyis egészen pontosan a Hazafiaknak nem megy ha az ellenfél sok pontot szerez. Amikor a Pats ellenfelei minimum 25 pontot felraktak a táblára akkor 0-5-ös mérleggel zártak az alapszakaszban.

Szóval egy jó támadóegység fog összecsapni egy jó védelemmel. A Pats védelme pedig biztosan fel lesz készítve az öcscsapásra ugyanis Bill Belichick védelmi gurunak számít és a múltban a playoff mérkőzéseken már megmutatta, hogy milyen egységet képes összerakni.

Miután csoportellenfelekről van szó ezért az alapszakaszban már kétszer is összecsaptak. Mindegyik találkozót az idegenbeli csapat nyerte de rossz hír a Pats szurkolók számára, hogy Belichick mester a múltban 3-7-es mérleggel rendelkezik ha a playoffban olyan csapat ellen játszanak amelyik az alapszakaszban legalább egyszer megverte.

Fotó: actionnetwork.com, patspulpit.com