A Houston Texans vezetőedzője sem úszta meg a tisztogatást ugyanis percekkel ezelőtt megköszönték a munkáját. David Culley-t az év elején nevezték ki a csapat vezetőedzőjének 4-13-as mutatóval zárt az alapszakaszban.

Az év elején a Texans vezetősége nagyon sok embert meghallgatott és igazából szinte senki sem akarta elvállalni a posztot miután nagyon szétszedték a csapatot. Culley lett végül a kiválasztott és az első pillanattól az volt az érzésem, hogy csak vészmegoldásként érkezett.

Deshaun Watson nem akart pályára lépni így Tyrod Taylor-al és egy harmadik körös újonccal kellett végigjátszani a szezont. A keretet az év elején kilóra töltötték fel és rekordszámú, főként tartalék vagy gyengébb kezdőjátékos, érkezett a csapathoz.

Ennek ellenére nem is számít olyan rossznak, hogy végül 4 mérkőzést is sikerült hozniuk. Culley az NFL pályafutása során végig pozíciós edző vagy vezetőedző asszisztens volt. 66 éves kora miatt több vezetőedzői kinevezésre nem számíthat de tulajdonképpen sikerrel vette az átmeneti évet.

Fotó: twitter.com