Gardner Minshew-nak idén csak egy mérkőzés jutott és nagyon jól teljesített a New York Jets ellen. Jalen Hurts felépülése után azonban visszakerült a padra és nem is számíthat újabb lehetőségre így jövőre újból eltradelhetik az irányítót.

A Jacksonville Jaguars idén küldte Minshew-t az Eagles-hez de több irányító problémával küzdő csapatnak is simán megérheti az üzlet. Jelen pillanatban nem lenne drága mert egy késői körös picknél jobbat nem kérnének többet.

A Texans lehet az egyik ilyen csapat ahol Deshaun Watson nem akar játszani és a mögötte szereplő Tyrod Taylor és David Mills sem hozza az elvárt szintet. A Detroit Lions idén cserélte le Matthew Stafford-ot Jared Goff-ra de a korábbi 1/1-es finoman szólva sem játszik jól.

Peyton Manning visszavonulása óta a Denver Broncos sem találja a kezdőirányítóját és idén Teddy Bridgewater-el próbálkoznak de Ő sem tűnik hosszútávú megoldásnak. A San Francisco 49ers-nél valószínűleg az utolsó évét tölti Jimmy Garropolo így Trey Lance mögött kitűnő biztosítékot jelentene.

A Las Vegas Raiders-nél lejár Marcus Mariota szerződése így mindedképpen kell egy tartalék Derek Carr, vagy az esetleges új kezdőirányító mögé. A Carolina Panthers-nál idén lecserélték Teddy Bridgewater-t Sam Darnold-ra de nem jött be a váltás. Darnold ráadásul meg is sérült és a visszahívott Cam Newton is nagyon gyengén teljesít.

Fotó: nbcsports.com, twitter.com