Felkészültünk a télre, csak havazásra nem számítottunk. Gondolom ismerős a mondat. Valahogy így járt a Buccaneers is. Mindjárt úgy indul, hogy Ryan Jensen elindítja ugye a labdát. A gond az, hogy nem oda, ahol irányítónk várná az érkezését.

Gyorsan spuri hátra, ráfekszik Brady a lasztira, de a drive-ot ez meg is öli. Punt. Nincs könnyebb mérkőzés kezdése a Billsnek sem. Andrew Adams érkezik meg először egy passz levédekezéssel, majd egy sack-be kergeti Josh Allen-t. Ez is punt.

Beindul a meccs, nem pont akkor, amikor elkezdődött. Először egy Godwin megmozdulás, majd holding Evansen és végül egy gyönyörű Leonard Fournette futás. Jól jegyezzük meg! Nem nagyon lesz ilyen több.

Josh Allen még az elejét megoldja, de a drive vége itt is punt. Azért itt már kapiskálhattuk volna mire számíthatunk az este a Bills offense-től! Menetel újra szépen a Bucs és egy a második negyedre átnyúló támadás végül az 5 yardoson áll meg. Kár érte, de a mezőnygól így is megvan. Közben persze olyan dolgok történnek, hogy Brady kétszer is first down-t fut, meg Ed Oliver próbál vele talicskásat játszani. Irányítónk ezt persze zokon veszi, mert most nincs tesi óra. A lényeg mégis csak a három pont.

A Bills is megérkezik az éjszakába. Először Sanders nagy elkapása jön, majd Diggs és Davis is hozzátesz. Még szerencse, hogy a 3 yardoson megáll a tudomány. Brady szépen körbe dobálja sztár elkapóit, ébren vannak-e még. Egyenlőre igen. Evans valami zseniálisat kap el a végén. A labda elkapási pontja valahol a NASA monitorain.

Devin White tünteti el az útból a blokkolni igyekvő Matt Breida-t. Sack. Ez újra puntra kényszeríti a Billst. S még mindig ébren mindenki. A vége egy irányító kígyózás a’la Brady. Láttunk már ilyet.

A cornerback-et aktiválták IR-ről a héten. Az hírlett safety poszton gyakorol. Legyintettem. Paraszt vakítás. De tényleg igaz. Itt van Sherman safety poszton. Gondolom felhívta régi kollégáját, Earl Thomas-t, hogy kell csinálni. Interception.

Hiába a labdaszerzés okozta kedvező mezőnypozíció, nem szerez pontot a Bucs, mint ahogy ellenfele sem.

A Bills sikertelen negyedik kísérletet csinál, de ezt sem tudja kihasználni a Bucs. Negyedik kísérletre Brady is dob egy olyat, hogy a labda lényegében minden előtte álló védő sisakján flipperezik egyet. Szerencsével ússzuk meg labdavesztést. Vagyis mégsem, mert negyedikre csinált ilyet Tom.Innen aztán elkezd jönni talajon a Bills. Josh Allen. Szokott futni? Rémlik valami. Todd Bowles-nak is rémlik? Nem úgy fest.

Van azért még az előnyből. Jó lesz a mezőnygól? Hát, ha nincs más! Ez a Josh Allen csak nem nyugszik. Devin White hiába esik rá a bokájára. Akkor meg passzol. Az oldalvonal mellett a Bucs stáb tanácstalan. Szokott ilyet ez a srác? Ráadásul pont most az utolsó negyedben? Jön le a fülesen, hogy megérkezett az anyag. Szokott ilyet csinálni. Mennyi idő van még? Sok.

Nagyon jön a Bills továbbra is. Kiderül, a szünetben nem ment át senki az öltözőjükbe letisztázni, hogy mi csak egy félidőre gondoltunk ezen a meccsen. A többi meg pihi. Hűha! A vízhordó kap egy maflást. Állítólag neki kellett volna átmennie a szünetben a Bills öltözőbe. Csak útján eltérítette egy ugráló pomponlány látványa. Ez a meccs már majdnem úgy áll, hogy idegenben jó az iksz. Mondjuk most Tampában vagyunk. Nagyon méylről hoztuk fel a Billst. Ezt sem tudja mindenki.

Hosszabbítás: A Bills nyeri a pénz feldobást. De most már legalább tudjuk mekkorát hibázott a vízhordó fiú. Akkor gyorsan leparancsoljuk a Bills offense-t és előkerül a gardbróbból Breshad Perriman. Na rá meg a Bills nem számított.

Igazából nem kellett nagy elemzés ahhoz, mire számíthatunk Josh Allen-től. Ennek ellenére sem sikerült felkészülni belőle. Ez most majdnem a mérkőzésbe került. Még szerencse, hogy csak majdnem.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com