A Houston Texans nagyon nehezen talált magának vezetőedzőt az év elején és végül David Culley vállalta el a posztot. Akkor úgy festett a helyzet, hogy Culley-t csak azért nevezték ki, hogy kihúzzák vele a szezont de a hírek szerint jövőre is a posztján maradhat.

A csapat a várakozásoknak megfelelően gyengén teljesít ami nem is csoda miután teljesen felforgatták a keretet és Deshaun Watson nem hajlandó pályára lépni a szezonban. Csak azért nem foglalják el az 1/1-es helyet mert a Detroit Lions Őket is alul múlja.

A csapat jelenleg 2-10-es mérleggel rendelkezik de ami még ennél is rosszabb, hogy a mérkőzéseken szerzett pontokat tekintve -159 pontos mutatóval rendelkeznek. Ez pedig a franchise történének legrosszabb pontkülönbségét jelenti.

Mindentől függetlenül a vezetőedző kapott egy olyan csapatot amelynek több kezdőjátékosát kiárulták, a kezdőirányító nem hajlandó játszani és a keretet közepes szintű játékosokkal töltötték fel. Ha ezeket is nézzük akkor valóban megérdemel egy második évet, hogy ne csak vészmegoldásként távozzon.

Fotó: sportscasting.com