Alaposan rájár a rúd a New York Giants csapatára ugyanis miután megsérült a kezdőirányítójuk a tartalékként bevetett játékos sem úszta meg sérülés nélkül az első mérkőzését. Daniel Jones nyaksérülést szenvedett ami miatt nem léphetett pályára a hétvégén ráadásul egyes hírek szerint a szezonja is véget érhet.

Így a Giants bedobta tartalékát Mike Glennon-t aki agyrázkódást szenvedett a Miami Dolphins elleni mérkőzésen. A sérülés mellett ráadásul nagyon rosszul is játszott így nem sok szurkoló fogja sajnálni ha nem lesz bevethető.

Akkor viszont kit tudnak pályára küldeni? A válasz pedig egy múlt héten szerződtetett irányító. A Georgia korábbi irányítóját a tavalyi Draft 5. körében választotta ki a Buffalo Bills de egyetlen tétmérkőzésen sem lépett pályára.

insta.jpg

Az idei végső keretszűkítés alkalmával megváltak tőle és visszaszerződtették a gyakorló csapatba. Innen igazolta le a Giants napra pontosan egy héttel ezelőtt. Ha Glennon nem fogja tudni vállalni a játékot akkor már most vasárnap este kezdő lehet a Los Angeles Chargers elleni mérkőzésen.

Fotó: giants.com