A Dallas Cowboys szurkolói nem fognak jó szájízzel visszaemlékezni a novemberi hónapra ugyanis nagyon gyengén szerepelt a kedvenc csapatuk. A hónap elején még 6-1-es mérleggel rendelkeztek azonban mára csak két mérkőzéssel vezetnek a Washington Football Team és a Philadelphia Eagles előtt.

Először kikaptak a Denver Broncos ellen majd sikerült javítaniuk de az Atlanta Falcons elleni fölényes 43-3-as győzelem azért nem ér olyan sokat. Utána viszont egy Kansas City Chiefs elleni vereség és egy Hálaadásnapi Las Vegas Raiders elleni hosszabbításbéli vereség következett.

A négy mérkőzésen 101 pontot szereztek ami 25,25 pontos átlagot jelent de mindegyik vesztes mérkőzésen volt valami nagy probléma a csapattal. A Broncos ellen csak 18 percig birtokolták a labdát, a Chiefs ellen csak 9 pontot szereztek és a Raiders ellen 14 büntetést kaptak.

Holnap este a New Orleans Saints otthonába látogat a Cowboys és itt kell kijavítaniuk az utolsó mérkőzéseket. Erre pedig minden esélyük meglesz ugyanis a Siants nagyon gyengén teljesítő támadóegységgel rendelkezik és Jameis Winston kiesése óta 4 mérkőzéses vereségsorozatot tudnak felmutatni.

Fotó: dallasnews.com