A Buffalo Bills a New Orleans Saints otthonában ünnepelte a Hálaadást és viszonylag kevés ellenállásba ütközött a 31-6-ra megnyert mérkőzésen. A Bills ezzel le tudta az egyik régóta üldözött riválisát ugyanis 1998 óta most először tudták legyőzni a Szenteket.

Persze miután másik konferenciában szerepelnek ezért nagyon ritkán csapnak össze egymással de most sikerült véget vetniük az 5 mérkőzéses vereség sorozatuknak. A Bills eleget tett annak amit az utóbbi években megszoktunk tőlünk ugyanis az utolsó 5 győzelmük mindegyikénél minimum 10 ponttal felülmúlták az ellenfelüket.

A Saints viszont igen rossz formában van és Jameis Winston sérülése óta nem tudtak mérkőzést nyerni. Trevor Siemian-al a kezdőben mind a 4 mérkőzésüket elvesztették. Ráadásul az idei 6 vereségük mindegyikén 7 vagy levesebb pontot szereztek.

A Siants jelenleg rossz formában van de az ellenük aratott régóta várt győzelem lehet visszaterelheti a Bills-t a helyes útra. A szezon előtt a csoport favoritjának számítottak de mostanra feljött a nyakukra a New England Patriots és a Hazafiak már meg előzték Őket. Hétfő este pont a Pats-t fogadják majd hazai pályán és már igazi értékmérő lesz a számukra.

Fotó: wivb.com