November hónapban több kezdeményezést is tartanak. Ott van a Movember amikor bajuszt növesztenek vagy a száraz hónap amikor nem isznak alkoholt a hónapban. A jelek szerint több csapat sem akart lemaradni és elindította a No Win novembert.

A kezdeményeznek négy tagja volt. A négy csapat a novemberben lejátszott mérkőzéseinek egyikén sem tudott nyerni. Az egyik tag, nem nagy meglepetésre a nyeretlen Detroit Lions akiknek még egyetlen győzelmük sincs a szezonban. A hónapban viszont egy kicsit kilógnak a többiek közül mert a Pittsburgh Steelers ellen összehoztak egy döntetlent.

A másik tag a New Orleans Saints amin ugyancsak nem lehet annyira csodálkozni mert Jameis Winston kiesése és a running backek sérülése miatt nagyon gyenge lett a támadóegység. A Seattle Seahawks már meglepőnek mondható ugyanis visszakapták Russell Wilson-t is de nem tértek vissza a győzelmek. 3-8-as mérleggel büszkélkedhetnek.

A Los Angeles Rams tagsága viszont hatalmas meglepetésnek mondható. 7-1-es mérleggel vágtak neki a szezonnak miután megszerezték Odell Beckham Jr.-t és Von Miller-t majd ezt követően kikaptak a Tennessee Titans, a San Francisco 49ers és a Green Bay Packers ellen is.

Fotó: clutchpoints.com