A New York Giants az előző hétvégén nagy küzdelemben legyőzte az esélyesebbnek tartott Philadelphia Eagles csapatát de megfizettek a csoportrivális elleni győzelemért. Daniel Jones ugyanis megsérült a mérkőzésen és a hírek szerint a hétvégén nem tudja vállalni a játékot.

Így a csapat tartalékirányítója, Mike Glennon lesz az Óriások kezdőirányítója. Az irányító kezdő még nem volt a Giants-nél de egyszer már pályára lépett. A Cowboys ellen kellett beszállnia amikor Jones agyrázkódást szenvedett. 196 yardot és 1 touchdownt passzolt de 2 interceptiont is dobott.

Jones számára a lehető legrosszabbkor jött a sérülés ugyanis a szezon végén dönt a csapat vezetősége az ötödik éves opció lehívásáról. Az eddigi pályafutása során nagyon sok elveszetett labdája volt és igazából eddig nem alkotott kiemelkedőt így jelen pillanatban nehéz elképzelni, hogy élni fognak az opcióval.

Glennon feladata sem lesz egyszerű mert első ránézésre mondhatnánk, hogy ez csak a Dolphins de nagyon jó formába került a Floridai csapat. Zsinórban 7 vereség után összeszedték magukat és megnyerték az utolsó 4 mérkőzésüket.

Fotó: newsday.com