A.J. Brown mellkassérüléssel bajlódik és egy ideig biztosan nem lesz bevethető miután a Tennessee Titans sérültlistára tette a kezdő elkapóját. Brown nem tudott edzésmunkát végezni és már korábban kiderült, hogy nem fog pályára lépni az esti New England Patriots elleni mérkőzésen.

Az esti mérkőzéssel együtt a lista miatt biztosan ki fog hagyni további két találkozót és legkorábban a 15. játékhéten léphet pályára. Az elkapó a múlt hétvégi Texans elleni mérkőzésen több sérülést is összeszedett és be sem tudta fejezni a találkozót.

A kiszivárgott hírek szerint Brown sérülése biztosan nem jelenti a szezon végét és biztosan vissza tud térni valamikor decemberben. Az elkapónak nem ez a legjobb szezonja de még így is csapatának legjobb elkapójának számít.

46 elkapásból 615 elkapott yardot 3 touchdownt szerzett. Julio Jones még mindig sérültlistán, Derrick Henry valószínűleg kiesett a szezon hátralevő részére így egyre nehezebb helyzetben van Ryan Tannehill. A két kezdő célpontjának kiesése után a Nick Westbrook-Ikhine, Chester Rogers, Dez Fitzpatrick hármast veheti majd célba.

Fotó: twitter.com