A Bucs running back megfigyelői híresen jók, mint azt tudjuk. Csupa-csupa olyan futó érkezik a draftról Tampába, akik komoly fejfájásokat okoznak az ellenfél védelmeinek. Vagy mégsem? Jonathan Taylor-t állítólag a Bucs nagyon akarta.

Utólag persze nagyon könnyű a “Mi tudtuk…” kezdetű mondatokat kimondani. Én nem így emlékszem. Taylort alapvetően első körbe jósolták a legtöbben. Ugyanakkor ment a fanyalgás, hogy sokat használták, túl sok ütést hordott ki az egyetemen, stb. A Bucsnak kellett egy futó és Taylor a második körben ment ki, négy hellyel a Martalócok választása előtt.

Most azt mondják, ha benn van még, biztosan őt húzzák Antoine Winfield helyett, s most akkor nekünk termeli a yardokat, meg a TD-ket. Hogy ezzel mi a bajom? Ha a játékos képességeit nézzük, igazából semmi. Ugyanakkor gondoljunk bele, egy ilyen hír hallatán hogyan esik ez az egyébként nagyon jól helytálló Antoine Winfield-nek! Utólag miért vagyunk okosak?

Véleményem szerint Winfield kiválasztása még akkor sem lett volna rossz döntés, ha Taylor benn van. Jó futót találni a legkönnyebb minden poszt közül a hátsó körökben. Egyébként sem számíthatott senki arra kellő komolysággal, hogy Taylor 2/45-re is kiválasztatlan marad.

Tehát nem volt ez így rossz döntés főleg tudván, hogy egyébként is milyen cefetül állunk a secondary-ben most. Nekem azon sokkal jobban fájna a fejem a Bucs running back megfigyelői helyében, hogy a választott running back-ek miért nem válnak be Tampában? Mondjuk éppen a 2020-as harmadik körös Ke’Shawn Vaughn. Végül egy nem túl jó hír. Ali Marpet el sem utazott Indianpaolisba. Helyettese feltehetően Aaron Stinnie lesz.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com