Jimmy Garoppolo-t már nagyon sokan leírták az elmúlt és főként az idei szezonban de az irányítónak minden esélye megvan rá, hogy a következő szezonban is a San Francisco 49ers irányítója legyen. Erről a csapat vezetőedzője, Kyle Shanahan beszélt egy interjúban.

A vezetőedző elmondása szerint Jimmy G-nek mindenre esélye van de azt fontos tisztázni, hogy Trey Lance a jövő embere. Bármi is történjen a közeljövőben. A draftolása nem Garoppolo ellen szólt csupán annyit jelentett, hogy mi bíznak Lance-ben, hogy Ő lehet a jövő irányítója.

Lance nem volt olcsó, a 49ers két jövőbeli elsőkörös Draft választást is átadott, hogy megszerezze a fiatal irányítót így biztosan nagyon bíznak benne. Jimmy G sérülése után lehetőséget kapott de jelen pillanatban, ha mindketten egészségesek akkor a fiatal csak tartaléknak számít.

A helyzeten persze anyagi okok is változtathatnak. Garoppolo jövőre lép szerződésének utolsó évébe és 27 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Ha elküldik akkor viszont csak 1.4 millió dollár halott összeg marad utána így ha csak egy kicsit is bizonytalanok vele kapcsolatban akkor el kell küldeniük mert ennyi pénzzel megengedhetetlen, hogy a padon üljön.

insta.jpg

Fotó: twitter.com