Ma este jön a Hálaadásnapi nagyüzem és három mérkőzést is rendeznek az NFL-ben. A párosítás azonban nem a legszerencsésebb ugyanis sikerült hat olyan csapatot kiválasztani amelyik kikapott az előző fordulóban. Ráadásul a csapatok többsége finoman szólva sem a legjobb formában érkezik az ünnepre.

Az első találkozón a Detroit Lions fogadja a Chicago Bears csapatát. A hazai csapat még nem nyert mérkőzést az idei szezonban, két héttel ezelőtt egy döntetlenre futotta a Pittsburgh Steelers ellen így 0-9-1-es mérleggel állnak az alapszakaszban. Ellenfelük sem brillírozik, elvesztették az utolsó 5 mérkőzésüket és jelenleg 3-7-es mérleggel rendelkeznek.

A második mérkőzésen a Dallas Cowboys fogadja a Las Vegas Raiders csapatát. Amerika Csapata a nap legjobb mérleggel rendelkező csapata (7-3-as mérleg) de Ők is vereséget szenvedtek az előző fordulóban. A Raiders idei szezonja egy hullámvasát és jelenleg a hullám alján vannak. Az utolsó 3 mérkőzésüket is elveszették.

A hajnali találkozón a New Orleans Siants fogadja a Buffalo Bills csapatát. Jameis Winston sérülésekor még sikerült menteniük és megverték a Tampa Bay Buccnaeers-t de azóta zsinórban három mérkőzést is elvesztettek. A Bills sima playoff szereplőnek számított de mostanra már kicsit másként fest a helyzet. A Jaguars elleni vereség és a hétvégi Colts elleni hatalmas pofon után viszont már máshogyan fest a helyzetük.

Fotó: twitter.com