A Hálaadás sem hozott szerencsét a Detroit Lions csapata számára mert egy utolsó másodperces mezőnygóllal kikaptak a Chicago Bears csapatától. Ezzel már 0-10-1-es mérleggel állnak az idei szezonban és tovább romlott a hálaadásnapi mérlegük.

A Lions a hagyományok miatt (a Dallas Cowboys mellett) stabil Hálaadásnapi résztvevő de miután sok mérkőzést játszottak az ünnepen így sokszor is vesztettek. A mai vereségükkel 37-43-2-es mérleggel rendelkeznek az ünnepen és zsinórban elvesztették az 5. Hálaadásnapi mérkőzésüket.

Az új vereségükért ráadásul rendesen meg is dolgoztak, főként a mérkőzés végét rontották el. Egy pontos Lions előnyel vágott neki a támadósorozatának a Bears a negyedik negyed közepén és végül sikerült egy 8:30-as sorozatot mezőnygóllal befejezni. Az enzone előtt viszont mindkét csapat vezetőinek sikerült igen érdekes döntéseket hozni.

Összességében egy igen feledhető mérkőzéssel kezdődött a Hálaadásnapi hármas sorozat amely legfeljebb a hibák miatt marad emlékezetes. A pénzfeldobásnál a Bears védője bénázott majd a találkozó végén mindkét edzői stáb mutatta meg, hogy finoman szólva sem állnak a helyzet magaslatán.

insta.jpg

Fotó: prideofdetroit.com