Aaron Rodgers koronavírus kálváriája véget ért de lehet, hogy ismét problémája lesz a Green Bay Packers irányítójának. Már korábban is tudni lehetett, hogy lábujjsérüléssel bajlódik az irányító ugyanis miután levették a Covid listáról ezzel a sérüléssel szerepeltették a sérültlistán.

Az irányítónak a saját elmondása szerint eltört az egyik lábujja és jelenleg nem biztos, hogy el tudja kerülni a műtéti beavatkozást. Ha pedig a szezon alatt kell kés alá kell feküdni azzal biztosan ki kell hagynia egy vagy több mérkőzést.

A csapat vezetőedzője, Matt LaFleur is megszólalt tegnap az ügyben de csak annyit mondott, hogy Rodgers állapotát naponta felülvizsgálják. A Packers a hétvégén rangadót játszik a Los Angeles Rams ellen majd a jövő héten pihenőhetesek lesznek amivel egy kis időt nyernek Rodgers-nek.

Azt pedig nem is kell hangsúlyozni, hogy milyen fontos a csapat számára, hogy Rodgers a pályán legyen ugyanis láthattuk a Kansas City Chiefs ellen a támadóegység szenvedését. A visszatérése után simán verték a Seattle Seahawks-t majd az előző hétvégén nagy meglepetésre egy mezőnygóllal kikaptak a Minnesota Vikings ellen.

Fotó: twitter.com