Az utóbbi években alaposan lebecsülték az NFC keleti csoportját és ez nem véletlen ugyanis finoman szólva is gyenge teljesítményt nyújtottak. Idén viszont egy kicsit meglépett a Dallas Cowboys és a Philadelphia Eagles ugyan csak 5-6-os mérleggel rendelkezik de érdemes lesz odafigyelni rájuk.

Két győzelemmel vannak lemaradva a Cowboys mögött de egy mérkőzéssel többet játszottak és ha nem is lesz meg a csoport első helye legjobb másodikként még playoff szereplők lehetnek. Ehhez pedig adott a hátralevő sorsolásuk.

A következő két fordulóban idegenben lépnek pályára de igazából nem kell hazautazniuk az első mérkőzést követően ugyanis New Jersey-ben van jelenésük. Először a csoportrivális New York Giants, jövő héten pedig a New York Jets következik. Utána pedig pihenőhetesek lesznek.

A pihi utána pedig jönnek a csoportiválisok elleni hazai mérkőzések, az első a Washington Football Team, a második pedig a Giants ellen. A szezont a fővárosban zárják a Washington ellen. Szóval egy mérkőzés egy 2 győzelemmel rendelkező csapat ellen és 2-2 mérkőzés a gyengébb csoportirválisok ellen. Ebből könnyedén playoff lehet januárban.

Fotó: trentonian.com