Tartalékirányító nem szokott ilyen jó szerződést kapni de a New Orleans Saints vezetőége láthatóan nagyon kedveli Taysom Hill-t. Az irányítójukkal tegnap négyéves, 40 millió dolláros hosszabbítást kötöttek így még sokáig a csapat játékosa maradhat.

Idén márciusban, aznap mikor Drew Brees bejelentette a visszavonulását négyéves, 140 millió dolláros szerződést kötöttek Hill-el. Persze ez egy trollkodás volt Sean Payton részéről és a szerződés egy részét a fizetési sapka rendezésére használták fel.

Valójában egyéves, 12.159 millió dolláros szerződésről beszéltünk. A mostani viszont már olyan szerződés mint amilyennek tűnik. 22.5 millió dollár garantált keresetet tartalmaz sérülés esetén és 20 millió dollár a teljesen garantált kereset.

Átlagosan évi 10 millió dollárt fog keresni úgy, hogy nincs rá garancia, hogy valaha is a csapat kezdője lesz. Az offseasonban Jameis Winston-al versenyzett a kezdő posztért de riválisa kiesése után Trevor Siemian lett a kezdő. Annyi biztos, hogy jól keres egy szituációs, harmadik számú játékosként.

Fotó: nfl.com