Országos egyesnek számított a két AFC Déli csoportjában szereplő csapat összecsapása amelyen a konferencia legjobbja a Tennessee Titans hazai pályán fogadta a legrosszabb helyen álló Houston Texans együttesét. De az NFL-ben semmit sem lehet biztosra venni.

Nagy meglepetésre a mérkőzést végül a vendég Texans nyerte meg 22-13-ra. Ezzel megszakadt a Titans hat mérkőzéses győzelmi sorozata és egy kicsit magára engedte a riválisokat bár szerencséjükre konferencia szinten több üldözőjük is hibázott.

A Titans irányítója Ryan Tannehill rengeteg alkalommal passzolhatott amihez nem igazán szokott hozzá a csapatnál de Derrick Henry kiesése miatt most inkább neki kellene hozni a yardokat. Ez viszont tegnap nem jött össze mert ugyan passzolt 323 yardot és 1 touchdownt de 4 interceptiont is összehozott.

Henry kiesése óta a korábban kiemelkedő futójáték megszűnt a Titans-nél, tegnap este a veterán Adrian Peterson volt a csapat legeredményesebb futója a földön szerzett 40 yardjával. Emellett a védelem sem tudott sokat hozzá tenni a találkozóhoz, egyetlen interceptiont sem szereztek és egyetlen alkalommal sem tudták földre vinni az irányítót.

A Texans oldalán sem találunk kimagasló teljesítményt de Ők tökéletesen megéltek a Titans hibáiból. Az előző fordulóban visszatért Tyrod Taylor kijavította a Dolphins elleni hibáját, épphogy csak átlépte a 100 passzolt yardot (107) de nem adta el a labdát és 2 touchdownt is futott.

Fotó: houstonchronicles.com