Első hallásra lehet nem lesz ismerős Tim Patrick neve és a játékos alaposan megküzdött azért, hogy NFL játékos legyen. A 2017-es Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki így draftolatlanként kezdte a pályafutását, nem adta fel és tegnap 34.5 millió dolláros szerződést kapott.

A Denver Broncos elkapója tegnap hároméves, 34.5 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával amely 18.5 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Pályafutása során megjártí a Baltimore Ravens és a San Francisco 49ers csapatát is de csak a Broncos-nál léphetett pályára tétmérkőzésen.

Az idei szezont megelőző másfél szezonban kezdték igazán komolyan venni a támadóegységben, másfél év alatt 51 elkapásból 742 elkapott yardot és 6 elkapott touchdownt szerzett. Az idei szezonja azonban még jobban halad, 37 elkapásból 523 yardot és 4 touchdownt szerzett.

Az NFL-ben azt mondják, hogy mindig élni kell a kínálkozó lehetőséggel és Patrick esete erre kitűnő példa. Tavaly előlépett Courtland Sutton sérülésekor, majd segített Jerry Jeudy-nak beilleszkedni az NFL világába és idén K.J. Hamler sérülése után stabil kezdő lett.

insta.jpg

Fotó: twitter.com