A liga csapatai közül két kezdőirányító is sérüléssel bajlódik jelenleg és közel sem biztos, hogy pályára tudnak lépni a hétvégén. Az Arizona Cardinals irányítója Kyler Murray edzésbe állt tegnap de a Detroit Lions kezdő QB-ja Jared Goff még mindig nem tudott edzésmunkát végezni.

Murray-nek bokasérülés miatt már két mérkőzést is ki kellett hagynia de az mindenképpen bíztató, hogy már tudott edzésmunkát tudott végezni. Ettől függetlenül még nincs rá garancia, hogy vállalni tudja a játékot vasárnap a Seattle Seahawks ellen. Ráadásul az előző hétvégén tartaléka, Colt McCoy is összeszedett egy sérülést.

Goff játékára még kevesebb esély van és ugyan a csapat vezetőedzője Dan Campbell korábban lenyilatkozta, hogy nem akarja lecserélni az irányítóját de egy sérülés miatt lehet, hogy mégis kénytelen lesz. Hasizom sérülés miatt az egész héten nem tudott edzésmunkát végezni így nagy eséllyel váltani kell. Mondjuk amilyen gyengén játszott lehet még örülni is fognak neki.

A Lions vasárnap a Cleveland Browns ellen játszik és a következő héten Hálaadás napján csütörtök este lépek pályára így Goff lehet, hogy két mérkőzést fog kihagyni. Távollétében Tim Boyle veheti át a helyét. A Cardinals annyiból szerencsésebb, hogy a jövő héten töltik a pihenőhetüket így annyira nem kell erőltetni Murray Seahawks elleni játékát.

Fotó: nflspinzone.com, cbspsorts.com