Ugyan nehezen kezdődött a szezon de egyre inkább hozzászokik az NFL világához a New England Patriots újonc irányítója. Mac Jones egyre jobban teljesít ahogyan haladunk előre a szezonban és a Cleveland Browns ellen ugyan nem termelte számolatlanul a yardokat de nagyon jó teljesítményt nyújtott.

Jones 23 passzából 19 volt sikeres, 198 yardot és 3 touchdownt passzolt egyetlen eladott labda nélkül. Ezzel a teljesítménnyel 142.1-es irányító mutatót érdemelt ki amely olyan magas érték, hogy az évfolyamában kiválasztott egyetlen irányító sem tudta megközelíteni ezt a szintet.

Sőt mi több eddig nagyon messze voltak Jones teljesítményétől. A Pats fiatal irányítója a szezonban már 4 mérkőzésen is 100-as irányítómutató felett zárt. Az előtte kiválasztott 4 elsőkörös irányító ezzel szemben még egyetlen 100-as QB rating feletti mérkőzést sem tud felmutatni.

Ha összességében nézzük az egész szezont, Jones még akkor is majdnem eléri a 100-as határt ugyanis 94.1-es mutatóval rendelkezik. Ezzel szemben Trevor Lawrence 72.1-es, Zach Wilson 63.5-es, Trey Lance 88.4-es és Justin Fields 69.4-es irányítómutatót hozott össze.

Fotó: masslive.com, patsriotswire.usatoday.com