Évek óta hatalmas problémát jelent a Las Vegas Raiders-nél a gyenge pass rush és Khalil Mack óta nem volt igazán értékelhető játékosuk aki meg tudta volna keseríteni az ellenfél irányítóinak életét. Idén viszont már két olyan játékossal rendelkeznek a front sevenben aki miatt főhet az ellenfelek feje.

A két évvel ezelőtti Drafton igyekeztek megerősíteni a pass rush-t és a negyedik helyen Clelin Ferrell defensive endet választották de eddig nagy melléfogásnak bizonyult és végül a negyedik körben draftolt Maxx Crosby jelenti a megoldást. A negyedik körös pick az egész pályafutása során jobban teljesített mint az elsőkörös csapattársa.

Crosby újonc szezonjában 10, tavaly pedig 7 sacket szerzett. Idén 5 sacknél, 21 tacklenél, 2 leütött passznál tart és 22 alkalommal siettette az ellenfél irányítóját. Yannick Ngakoue-t idén szerződtette a csapat, kétéves szerződést kötöttek vele és eddig nagyon bejött az üzlet.

Az utóbbi években több csapatot is megjárt védőfalember idén 6 sacket, 14 tacklet, 1 kierőszakolt fumblet szerzett, 3 passz ütött le és 12 alkalommal érte el az irányítót. Ketten együtt 104 alkalommal helyezték nyomás alá az ellenfelek irányítóit az idei szezonban. A második helyen a Titans párosa (Harold Landry, Jeffery Simmons 94 siettetés), a harmadik helyen pedig a Browns párosa (Myles Garrett, Jadeveon Clowney) áll.

Fotó: raiderswire.usatoday.com, silverandblackpride.com