A running back pályafutása nem volt hosszú a Baltimore Ravens csapatánál miután tegnap megváltak tőle. Le’Veon Bell-t idén szeptemberben szerződtette a csapat miután sorra kidőltek a runing backjei. Bell elsőként a gyakorlócsapatba érkezett és miután felhívták az 53 fős keretbe viszonylag sok lehetőséget kapott.

A Baltimore-i kalandját 5 mérkőzéssel, 31 futókísérlettel, 83 futott yarddal és 2 touchdownal zárta. Igazából csak mint vészmegoldás számoltak vele J.K. Dobbins, Gus Edwards és Justice Hill sérülése miatt majd ennek ellenére több alkalommal nyomták a kezébe a labdát mint arra előzetesen számítani lehetett de a 2.7 yardos átlaga az kritikán aluli.

Bell utóbbi évei igazából már szinte csak a szenvedésről szóltak és saját maga tette tönkre a pályafutását amikor hisztizni kezdett a Pittsburgh Steelers-nél. A második franchise taget nem fogadta el, a felkínált szerződést nem írta alá inkább kiülte az egész 2018-as szezont. Kezdő running back szereppel már nem kell számolnia az NFL-ben.

Le’Veon Bell az elküldése után frissítette a twitter oldalát:

Fotó: twitter.con