A vasárnapi Detroit Lions elleni mérkőzésen megsérült a Pittsburgh Steelers pass rushere T.J. Watt. A tegnap elvégzett MRI vizsgálat azonban pozitív eredményeket hozott. A vizsgálatok eredménye alapján nem sérült meg súlyosan a Steelers egyik legjobb védőjátékosa.

A védő csípőjét és térdét vizsgálták meg az orvosok és a felvételek nem mutattak elváltozást. Ettől függetlenül a játékos nincs rendben és ha ma kellene pályára lépnie akkor nem tudná vállalni a játékot de egyelőre nincs kizárva, hogy pályára fog lépni a hétvégi Los Angeles Chargers elleni mérkőzésen.

Ha nem tudja vállalni a játékot akkor sem kell hosszú kihagyással számolni mert legfeljebb egy mérkőzést kell kihagynia. Watt versenyben van az Év legjobb védőjátékosának díjáért, jelenleg 12.5 sacknél tart. Mindössze fél sackel van lemaradva a listavezető Myles Garett mögött.

A Steelers a vasárnapi kisiklás ellenére jó sorozatban van és minden játékosára szüksége lesz mert egy komolyabb AFC csapatok elleni sorozat következik. A Chargers után két csoportirvális elleni mérkőzés, a Cincinnati Bengals elleni idegenbeli és a Baltimore Ravens elleni hazai találkozó következik.

insta.jpg

Fotó: twitter.com