Biony hiába játsszák ezek a srácok gyerekkoruk óta ezt a sportágat még mindig van mit tanulniuk. A Pittsburgh Steelers tegnap Ben Roethlisberger nélkül állt ki a Detroit Lions ellen és a kezdőirányítójuk nélkül csak egy döntetlenre futotta tőlük ami meglepte az egyik játékosukat.

Az idei Draft első körében Najee Harris running backet választotta ki az Acélgyári együttes aki a mérkőzés után elmondta, hogy nem tudta, hogy az NFL-ben végződhet döntetlenre egy mérkőzés. Igazából ezen nem is kell annyira csodálkozni ugyanis pár éve Donovan McNabb, aki irányító poszton játszott már több évig, jött rá, hogy a hosszabbítás után döntetlen lesz a találkozó és nincs további hosszabbítás.

Annak ellenére, hogy nem ismerte a szabályt azért kitett magáért a fiatal játékos. A mérkőzésen 26 futókísérlete volt és végül 105 futott yarddal zárta a találkozót. Emellett 4 elkapásból 28 elkapott yardot szerzett. A szezonban ez volt a második legjobb mérkőzése és második alkalommal lépte át a 100 futott yardos határt.

insta.jpg

Fotó: twitter.com