A Buccaneers már az első drive-nál gyanúba keveredik, hogy itt nem lesz könnyű éjszakája. Az ellentámadásnak egy mezőnygól a vége. Nem kell hozzá csak két snap és újra a Washington támadhat. Interceptiont dob Tom Brady. Persze itt egy az elkapóról, az újonc Jaelon Darden-ről felpattanó labdáról beszélhetünk. A lényeg azonban a végeredmény, ami egy újabb Washington mezőnygól.

Aztán újra interception. Ezúttal egy lényegesen csúnyább döntés Tom Brady részéről, mint az elsőnél. Rövidre, távolba Taylor Heinicke minden dobása célt ér. A passz elleni védekezés nem működik a Kalózoknál. A vége így egy Washington TD.

Innentől három mezőnygól a félidőig. Kettő tampai, egy washingtoni. S a védő szörnyet, Chase Young-ot is kiskocsira teszik. Itt még bizakodik az ember, hogy majd a második félidőben megmutatjuk.

Jön egy kis puntolgatás ide-oda. A mezőnypozíciós harcot a Bucs nyeri és jön az érzés, hogy na majd most talán beindul minden. Legalábbis Cam Brate elkapás utáni TD-je után erre gondolhat az ember. De a Washington csak jön és jön. Heinickenek alig van rossz passza. Minden célba jut. A vége újra egy TD az ellenféltől.

Egy Lavonte David-Antoine Winfield közös koprodukciós fumble után ismét próbál zárkózni a Bucs. Ezúttal Mike Evans jegyzi a TD-t. Újra bizakodás van, végtére is mi vagyunk a regnáló bajnokok. Innentől azonban egy örökkévalóságig kezdi el dajkálni a labdát a Washington. Könnycseppek az arcon, fél perccel a vége előtt jön Antonio Gibson és megadja a kegyelemdöfést.

insta.jpg

Nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfél irányítóját, míg ők a miénket nem. Ezúttal a büntetésekkel sem mentünk túlzásba. Bár Dee Delaney pass interference szabálytalansága példának okáért az 1 yardosra tette az ellenfelet. Turnoverekben is csak egyel nyert a Washington. Nem tudom. Talán inkább azt látom, hogy egész egyszerűen jön valami bármilyen, nem fogalmatlan, akár középszerű irányító és szétszedi ezt a Bucs védelmet. S ezen nem tudott segíteni a pihenő hét sem. Nem akarom kéretlenül temetni a Bucs szezonját, de ez nagyon nem néz ki jól.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: hagshaven.com