A Tennessee Titans tegnap sérültlistára tette az idei szezonban megszerzett elkapóját Julio Jones-t. Az elkapó combhajlítóizom sérüléssel bajlódik egy ideje és a lista miatt biztossá vált, hogy minimum 3 mérkőzést ki kell majd hagynia. Derrick Henry kiesése után egy fontos játékos dőlt ki a támadóegységből.

Jones megszerzése nagy fogásnak számított a nyáron. A Titans átadta érte a jövő évi második, negyedik és a 2023-as Draft hatodik körös választását. A pályán azonban még nem hálálta meg a bizalmat ugyanis közel sem azt a játékot hozza mint amit hosszú éveken keresztül láttunk tőle Atlantában.

Jones a szezonban 6 mérkőzésen lépett pályára amelyeken 21 elkapása és 336 elkapott yardja van. Touchdownt eddig még nem tudott szerezni az új csapatában. A 100 yardot is csak egyetlen alkalommal, a második játékhéten, érte el. Ha ezt levonjuk a maradék 5 találkozó még gyengébben muzsikált.

Annyi szerencse azonban van a dologban, hogy Jones a három hét kihagyás után december 5.-én térhetne vissza de akkor pihenőhetes lesz a Titans. Így egy héttel több ideje van az elkapónak és december 12.-én a Jacksonville Jaguars ellen térhet vissza.

insta.jpg

Fotó: twitter.com