Jon Gruden a második időszaka a Raiders vezetőedzőjeként igen hamar és váratlanul ért véget amikor pár hete lemondott a korábbi levelezései miatt. A liga illetékesei a Washington Football Team-nél vizsgálódtak amikor előkerültek Gruden egy évtizedes levelei amiért egyből lemondott a vezetőedző.

A hírek szerint ezért most Jon Gruden beperli Roger Goodell-t és az NFL-t. A korábbi vezetőedző állítása szerint ugyanis egy előre megtervezett hadjárattal megpróbálja a liga tönkre tenni a hírnevét és a karrierjét. Ez pedig igaz is mert az ügy után biztossá vált, hogy többet nem fog állást kapni a ligában.

Gruden állítása szerint az Ő tönkre tételén kívül semmilyen más magyarázat nincs rá, hogy kizárólag az Ő leveleit szivárogtatták ki a New York Times-nak és a Wall Street Journal-nak. 650 ezer levelet vizsgáltak át és ezek alapján kicsit tényleg hihetetlen, hogy csak Gruden levelei voltak kifogásolhatók.

insta.jpg

Másfelől a nyilvánosságra hozatal idejét is támadja Gruden. Elmondása szerint a kiszivárogtatás előtt hónapokig ültek az információn és a szezon közben akkor hozták nyilvánosságra amikor a legnagyobb kárt tudták okozni a vezetőedzőnek.

Fotó: nj.com