Tulajdonképpen ezt mondhatja Cam Newton aki tegnap másfél év után visszatért a Carolina Panthers-hez. A korábbi csapata tavaly márciusban megvált tőle és miután az előző szezonban a New England Patriots játékosa volt az idei alapszakasz kezdete előtt innen is elküldték.

Másfelől a Panthers emúlt időszaka sem volt diadalmenet. A csapat Newton elküldése után szerződtette a szabadügynök Teddy Bridgewater-t aki a tavalyi alapszakaszban a csapat kezdőirányítója volt. A játéka nem volt kiemelkedő de igazából akkora probléma sem volt vele de elcserélték a Broncos-al.

A választásuk egy fiatal irányítóra Sam Darnold-ra esett és remélték, hogy vele megoldják a poszt problémáit. Ez viszont nagyon nem jött be és az első három héttől eltekintve igen gyengén teljesített. Ráadásul az előző hétvégén meg is sérült és sérültlitstára tette a csapat.

A kör pedig itt bezárult. Tegnap egyéves szerződést kötöttek Newton-al aki másfél év távollét után visszatért korábbi sikerei helyszínére. Egyik fél sem túlságosan sikeres a másik nélkül és most mindenki reménykedik benne, hogy együtt ismét sikeresek lesznek.

insta.jpg

Fotó: twitter.com