A Cleveland Browns hosszú távra magához láncolta a támadófalemberét. A guard poszton játszó Wyatt Teller négyéves, 56.8 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával. 29 millió dollár a garantált kereset. A szerződése az offseasonban lejárt volna de a hosszabbítással a 2025-ös szezon végéig a csapat játékosa lehet.

A szerződés éves átlaga 14,2 millió dollár amivel a liga harmadik legjobban fizetett guardja lesz. Egyedül a Washington Football Team falembere Brandon Scherff és a Kansas City Chiefs guardja Joe Thuney visz haza többet évente átlagosan. Teller a futás blokkolásban a liga egyik legjobb guardjának számít így nem véletlenül kapott ilyen szerződést.

Teller-t eredetileg a Buffalo Bills választotta ki a 2018-as Draft ötödik körében. Nyolc mérkőzést lejátszott a csapatnál majd elcserélték a Browns-al egy késői körös 2019-es Draft pickért cserébe. A 26 éves játékos tökéletesen illik a Browns jelenlegi játékrendszerébe így érthető módon nem akarták megkockáztatni, hogy kikerüljön a piacra.

insta.jpg

Fotó: twitter.co