Nehéz héten van túl a Las Vegas Raiders csapata ugyanis egy hét leforgása alatt elvesztették mindkét tavalyi elsőkörös választottjukat és ráadásul még a New York Giants ellen is kikaptak. A Drafton a legnagyobb figyelem az elsőkörös játékosokat övezi és jelen esetben mindkét játékosnak a saját hülyesége miatt kellett távoznia.

Henry Ruggs ittasan közúti balesetet okozott amelyben elhunyt egy 23 éves nő. Az elkapó esetében nem a pályafutása kérdéses hanem az, hogy hány évet kell majd börtönben tölteni. Ruggs a 12. választott volt és 7 hellyel utána Damon Arnette-t választotta ki a Raiders aki a mai napig volt a csapat játékosa.

Arnette is alaposan megdolgozott az elküldéséért. Egy új internetre feltöltött videóban fegyverrel hadonászik és valaki megölésével fenyegetőzik. Egy másik hír szerint tavaly októberben közúti balesetet okozott amelyben megsérült egy nő. A cornerback meg sem állt mert késésben volt és a nő a hírek szerint közel 100 ezer dolláros számlát kapott az orvosi kezelésekről. Emellett miután nem tudták előállítani az autóját, mert elvesztette a számlát, leköpte és mellkason ütötte egy hotel alkalmazottját.

Arnette kiválasztása is hatalmas meglepetést okozott mert harmadik körös tehetségnek tartották. Erre a mutatott játékával nem tudott rácáfolni ráadásul a 4. játékhét óta sérültlistán volt. A csapatnál eltöltött másfél szezonja alatt 29 tacklet szerzett és 3 passz védekezett le.

insta.jpg

Fotó: twitter.com