Kezd érthetetlenné válni, hogy mi folyik a Las Vegas Raiders csapatánál. A csapat jól szerepel és csoportjának élén áll de pályán kívüli okok miatt már elvesztették a vezetőedzőjüket és a kezdő elkapójukat is. Jon Gruden 10 évvel ezelőtti e-mailek miatt került bajba, Henry Ruggs pedig ittasan közúti balesetet okozott amelyben elhunyt egy 23 éves nő.

Előbbinek már nem lesz lehetősége az NFL világában és utóbbinak nem a futball a legnagyobb problémája ugyanis jó néhány évet börtönben fog tölteni. A napokban pedig kiderült, hogy újabb elsőkörös Raider került bajba pályán kívüli dolgok miatt és valószínűleg napokon belül neki is megköszönik a szolgálatait.

Damon Arnette-t Ruggs-hoz hasonlóan a tavalyi Draft első körében választotta ki a csapat. Egy új internetre feltöltött videóban fegyverrel hadonászik és valaki megölésével fenyegetőzik. Egy másik hír szerint tavaly októberben közúti balesetet okozott amelyben megsérült egy nő.

A cornerback meg sem állt mert késésben volt és a nő a hírek szerint közel 100 ezer dolláros számlát kapott az orvosi kezelésekről. Emellett miután nem tudták előállítani az autóját, mert elvesztette a számlát, leköpte és mellkason ütötte egy hotel alkalmazottját.

Arnette kiválasztása is hatalmas meglepetést okozott mert harmadik körös tehetségnek tartották. Utólag azzal magyarázták a döntésüket, hogy nagyon tetszett nekik a játékos és miután nem volt második körös választásuk így ki kellett választani az első körben. A játéka viszont messze elmaradt attól amit vártak, másfél év alatt csak 7 mérkőzésen kezdett és miután idén tartalék lett sok problémát nem okozna ha megválnának tőle.

Fotó: raiders.com