Legalábbis ami a szándékok vonalán létezhet a jelenlegi állapotban. Mint megtudtuk a Cleveland Browns waiverre teszi kedden Odell Beckham Jr-t. A szerződését módosították, mely alapján egy évnyi szerződése marad, valamivel több mint 7 millió dolláros összegért. A történet Jeff Darlington, az ESPN szakírója szerint ott kezdődhet majd, ha a waiverről nem kel el az elkapó. Ebben az esetben körvonalazódhat akár egy veterán minimumért való megállapodás, ugyanis a Bucsnál Antonio Brown egészségi állapota kérdéses, Odell Beckham pedig már tavaly is jelezte, szívesen játszana együtt Tom Brady-vel.

A szakíró Jeff Darlington-ról annyit kell tudni, hogy ő volt az első, aki megszellőztette Tom Brady Tampába szerződését. Illetve elég tájékozottnak látszik a Tom Brady körüli eseményeknél. Szóval esetleg lehet valami a háttérben.

Személyes véleményem viszont, hogy egy Odell Beckham Jr. megjelenés nem biztos, hogy jót tenne a tampai öltözőnek. Bár ezt mondtuk éppen Antonio Brown esetében is. Nekem inkább tűnik reális B tervnek Scotty Miller aktiválása az 53-as keretbe. De aztán lehet megint alul maradok Jeff Darlington-nal szemben.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com