Nem várt pontzuhatagot hozott a tegnap hajnali Indianapolis Colts – New York Jets összecsapás. A mérkőzést végül a futójáték döntötte el a hazaiak oldalára ugyanis a Colts két futója alaposan szétszedte a Jets védelmét. A mérkőzésen 260 futott yardot szereztek a földön.

Jonathan Taylor 19 futásból 172 futott yardot és 2 futott touchdownt szerzett. Nyheim Hines 6 futásból 74 yardot és 1 touchdownt szerzett. Mindkét futó bemutatott egy-egy igen hosszú játékot is aminek is köszönhetően előbbi átlagosan 9,1 yardot, utóbbi 12,3 yardot szerzett.

A Jets nem csak a földön hanem a levegőben is sok yardot engedett amelynek köszönhetően a végén 486 yardot kapott a védelem. Ilyen sok kapott yardra utoljára 2000-ben volt példa. Érdekes, hogy a hajnali mérkőzést megelőzően a sok yardból jól jött ki a Jets ugyanis az utolsó 14 mérkőzésüket megnyerték amikor legalább 450 yardot kaptak.

A Colts viszont megszakított egy hosszú sorozatot mivel 2013 után sikerült újra főműsoridős alapszakasz mérkőzést nyerniük. Emellett 250 passzolt yardot, 3 passzolt touchdowt, 250 futott yardot és 3 futott touchdownt 1956 óta most először szereztek egy mérkőzésen.

Fotó: stampedeblue.com