És most már hivatalosan is megszabadultak Odell Beckham Jr.-tól. Igazából már tegnap is tudni lehetett, hogy ez a mai napon be fog ez következtetni de csak most vált biztossá. OBJ így most már szabadügynök és kikerült a piacra de azt biztosra vehetjük, hogy lesz sokáig csapat nélkül.

A hírek szerit a trade határidő előtt is voltak érdeklődő csapatok de nem akarták bevállalni Beckham korábbi szerződését. Most szabadügynökként viszont új szerződést köthetnek vele. Beckham biztosan meg fogja kérni az árát de az utóbbi évek alapján a korábbi szerződését elfelejtheti.

Beckham 2019 márciusában érkezett a Browns-hoz miután a New York Giants elcserélte Őt. Csak az első szezonjában tudott pályára lépi az összes mérkőzésen mert a tavalyi szezonban egy sérülés véget vetett a szezonjának. Két és fél szezon alatt 1.586 elkapott yardot és 7 elkapott touchdownt szerzett.

Most, hogy elérhető lett már biztosan több ajánlatot is kapott az érdeklődő csapatoktól és szerintem legkésőbb holnap este meg is lesz az új csapata. Az esélyesek között emlegetik a New Orleans Saints, a New England Patriots és a Las Vegas Raiders csapatát de azon se lepődjünk meg ha végül a Tampa Bay Buccaneers-nál fog kikötni.

insta.jpg

Fotó: twitter.com, instagram.com