Jameis Winston megsérült a hétvégi Tampa Bay Buccaners elleni mérkőzésen és a győzelem ellenére többet vesztett a csapat mint amennyit nyert. Az irányító szezonja véget ért keresztszalag szakadás miatt és a csapat keretében szereplő irányítók nem jelentenek életbiztosítást így biztosra lehet venni, hogy szerződtetni fognak valakit a piacról.

A hírek szerint Cam Newton nem kell a csapat vezetőedzőjének Sean Payton-nak. Egy másik ötlet szerint visszatérhetne a csapat legendás irányítója Drew Brees. Az idén visszavonult Brees azonban a jelek szerint elégedett a nyugdíjas évekkel és nem akar visszatérni a pályára.

Egy másik idén visszavonuló irányító Brees-el ellentétben azonban visszatérne a pályára. Ő nem más mint Philip Rivers aki a saját elmondása szerint várja a hívásokat és biztosan fel fogja venni a telefont ha valamelyik csapat megkeresi. Emellett elmondta, hogy egyelőre nem kereste fel Payton mester illetve a stáb másik tagja sem.

Rivers jelenleg 39 éves és decemberben betölti a 40, életévét. Tavaly hagyta el a San Diego/Los Angeles Chargers csapatát és az Indianapolis Colts játékosa volt. A visszavonulása után az év elején elvállalta egy középiskolai csapat edzői posztját de a jelek szerint szívesen szüneteltetné az edzői pályafutását.

Fotó: twitter.com