DeSean Jackson idén csatlakozott a Los Angeles Rams csapatához de nem pályafutása legjobb döntését hozta. A számokkal még nem is volt feltétlenül baj ugyanis 8 elkapásból 221 elkapott yardja és 1 elkapott touchdownja volt. 27,6 yardot hozott elkapásonként ami igen kiemelkedő d ennek ellenére nem akart maradni.

A Rams megpróbálta értékesíteni Őt de nem találtak csere partnert. Ez persze teljesen érthető ugyanis melyik vezető akarna átadni akár egy késői körös picket is egy olyan elkapóért aki egy hónapon belül betölti a 35. életévét. Emellett el akart menni a csapattól így biztosra lehetett venni, hogy trade partner nélkül megválnak tőle.

Jackson idén egyéves, 4.5 millió dolláros szerződést kötött a csapattal és a hírek szerint az elküldéssel 1,75 millió dollárt spórolt meg a csapat. A kevés elkapás ellenére azonban sok játék során volt pályán, az eső 7 mérkőzés mindegyikén több mint 25 snapet kapott. Kivéve az utolsó Texans elleni találkozón mert akkor a trade miatt nem akartak egy sérülést kockáztatni.

insta.jpg

Fotó: twitter.com