Tegnap a hajnali órákban autóbalesetet okozott a Las Vegas Raiders tavalyi elsőkörös elkapója. Az elkapó ittas volt és a balesetben elhunyt a másik autó sofőrje. Ennek következteében ma hajnalban a Raiders vezetősége már be is jelentette, hogy megválik az elkapótól. Estére viszont további brutális részletek derültek ki a balesetről.

A vizsgálatok kiderítették, hogy Ruggs Corvetteje 156 mph-val ment két másodperccel a becsapás előtt és az ütközés pillanatában 127 mph-nál nyílt ki a légzsák. Átszámítva 249.6 km/h-val ment és az ütközéskor még 203.2 km/h volt a sebessége. A balesetben meghalt sofőr egy 23 éves nő volt.

Tovább súlyosbítja a helyzetet Ruggs véralkohol szintje ami a Nevada államban engedélyezett szint duplája volt. Emellett még egy töltött, illegális lőfegyver is volt a kocsiban. Ruggs mellett egy Kiara Je’nai Kilgo-Washington nevű 22 éves nő ült aki az elkapóhoz hasonlóan nem sérült meg súlyosan.

Az elkapót és utasát kórházba szállították és az ellátást követően azonnal őrizetbe vették Ruggs-t. Két váddal kell szembenéznie, alkoholos befolyásoltságú halált okozó vezetés és felelőtlen autóvezetés vádjával. Nevada államban az elsőért nem jár próbaidő így ha elítélik akkor biztosan börtönbe kerül. Kettőtől húsz évig terjedhet a büntetés ideje.

insta.jpg

Fotó: twitter.com