A tegnap esti Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzés első negyedében megsérült Jameis Winston. A pályáról csak segítséggel tudott lejönni és végül kiskocsin hagyta el a pályát így kérdés sem merült fel, hogy nagy a baj. A mai vizsgálatok bebizonyították, hogy az irányítónak elszakadt a keresztszalag a térdében.

A sérülés miatt így biztossá vált, hogy Winston számára véget ért a szezon. A helyettes személye viszont kérdéses mert tegnap Trevor Siemian vette át a helyét és végül ugyan megnyerték a találkozót de azért nem tűnik annyira biztos választásnak. Mellette ott van még Taysom Hill akivel nagy versenyben volt Winston az előszezonban illetve még ott van az idei Draft negyedik körében kiválasztott Ian Book is.

A sérülés miatt persze nem kizárható, hogy házon belülről fogják kinevezni Winston helyettesét hanem igazolnak valakit a szabadügynökpiacról. Cam Newton neve merült fel de a Saints vezetőedzője, Sean Payton cáfolta a korábbi MVP szerződtetését. Egy másik ötlet szerint Drew Brees-nek kellene visszatérni de az idén visszavonult irányító nem akar visszatérni az NFL-be.

insta.jpg

Fotó: twitter.com