A Tennessee Titans tegnap a hosszabbításban legyőzte a csoportrivális Indianapolis Colts csapatát de nagy árat fizetett a győzelemért. A running back lába sérült meg és már az első hírek szerint is eltört egy csont a lábában és később kiderült, hogy elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás.

Egy ilyen műtét után 6-10 hetet vesz igénybe a felépülési időszak így a csapat már sérültlistára is tette a running backjét. Így nincs kizárva, hogy még vissza tud térni az idei szezonban de a csapat vezetőedzője, Mike Vrabel nem közölte, hogy a tervek szerint mikor térhet vissza a futója.

A Titans jelenleg 6-2-vel nagyon jó helyzetben lenne de hatalmas csapás számukra a futó elvesztése. Henry 219 futásból 937 futott yardot és 10 futott touchdownt szerzett. Mindegyik kategóriában listavezető. Csak összehasonlításképpen a második helyen álló játékosok: Joe Mixon 137 futókísérlet; Jonathan Taylor 649 futott yard; James Conner 8 touchdown.

Henry tartaléka Jeremy McNichols akire viszont igazából a passzjátékoknál számítanak. A földön csak 7 futókísérlete és 38 yardja volt az idei szezonban. Már reggeltől téma volt, hogy a csapat szerződtetni akarja a szabadügynök running backet Adrian Peterson-t és most meg is tette. Egyelőre a gyakorlócsapatba szerződtették.

Igazából megvan a maga párhuzama, hogy az MVP esélyes kiesése után az egyetlen olyan aktív játékost szerződtetik akinek sikerült elnyerni az MVP címet. Ráadásul Henry mellett Peterson az egyetlen aktív játékos akinek sikerült egy alapszakaszban 2.000 yard fölé jutnia.

insta.jpg

Fotó: twitter.com, detroitlions.com