A Buccaneers kezd, de a harmadik down-nál Chris Godwin dropja puntra kényszeríti Kalózainkat. Jameis Winston futásaival elkezdi kóstolgatni a Bucs védelmét. Ennek ellenére csak egy sikertelen negyedik kísérlet az eredmény, saját térfélen. Elkezdődik a büntetések összegyűjtése. Ebben a drive-ban Donovan Smith hibáját még Chris Godwin több kulcsjátékban is menti.

Winston nem nyugszik. Lábon tovább zargatja a védelmet, amihez a hazai közönség nagy örömére Mark Ingram is csatlakozik. Na meg persze a legvégén. Egy ígéretesnek induló drive-ot végül átjutva az ellenfél térfelére punttal zár a Buccaneers.

A következő drive-nak elméletileg mérkőzést befolyásolónak kellene lennie, mivel Jameis Winston sérülést szenved és nem tud visszatérni. A Saints harmadik számú irányítója, Trevor Siemian jön. Egyenlőre ez még punt.Indul a Bucs, de ezen az estén nem Brady az, aki jobban vigyáz a labdára. A lecövekelő irányító labdás keze jó célpontja a Tristan Wirfs-ön átnyúló Cam Jordan-nek. Fumble.Itt aztán Siemian lep meg minket pár hosszabb first down passzal. Utána elkezdődik a butaságok sora.

Két roughing the passer szabálytalanság. A teljesen elborultan játszó Devin White-tól, majd az ugyancsak nem kellő mentális állapotban megérkező William Gholston-tól. Utóbbi egy interception-t anulál ezzel. Bernard hosszú futása jó alapot teremtene egy sikeres drive-hoz. Tom Brady ellenben mindjárt dob egy interceptiont C.J. Gardner-Johnson kezébe.A rövid pályát kihasználja a Saints. Csak az extra pont marad ki.

Ezután van még majd fél perc. Kilenc pontos hátrányban a Bucs, a második félidőt a Saints kezdi. Kalózaink azonban ahelyett, hogy legalább egy mezőnygól kísérletig megpróbálnának elbotorkálni, egy futással lepörgetik az órát. No comment. 3. negyed:Trevor Siemian még itt is meg tudja lepni a Bucs védelmét. Többek között két sikeres negyedik kísérlettel. Bár a második inkább Alvin Kamara-t dicséri.

Innentől elkezd megérkezni a meccsbe a Bucs offense is. Aztán miközben Siemiant két drive-ban is rossz passzokba hajszolja a védelem a mérkőzés is újra nyitottá válik.

Újabb buta szabálytalanságokkal hozzuk mezőnygól közelbe az ellenfelet. Pierre-Paul bemozdulás, White taunting. Ez is no comment. A pályán szerepet kapó Cyril Grayson-t mintha nem vennék komolyan. Először vezet a Bucs. A kétpontos ellenben nem jó.

Újabb kulcshelyzetben elkövetett Ross Cockrell holding és két percen belül ismét fordítani tud a Saints. Még sok idő lenne a fordításhoz, de ehelyett egy pick six jön P.J. Williams jóvoltából. Stílusosan egy Kwon Alexander sack zárja le a mérkőzést.Sean Payton és Dennis Allen rendesen rányomta az árcímkét erre a Buccaneersre. Meg persze a szokásos saját lábba lövés is megvolt. 11 sárga zászló 99 yard büntetéssel. S persze a három eladott labda. Jön egy hét szünet, ami jobbkor nem is érkezhetett volna. Nagyon rendet kell tenni a fejekben, ha bármi komoly terve van Kalózainknak!

insta.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: usatoday.com