Valahogyan nem lepődtem meg, hogy ezt pont a Detroit Lions-nak sikerült összehozni. A csapat elkövetett egy hibát ami miatt Taylor Decker offensive tackle kihagyhatja az egész idei szezont mert túlságosan korán levették a sérültlistáról és már csak pár napjuk van az aktiválására.

Decker még a szezon előtt sérült meg és miután meg kellett műteni az ujját ezért sérültlistára tette a csapat. Október 13.-án viszont levették a listáról és a szabályok szerint 21 napon belül aktiválni kell a játékost. Ez a határidő jövő hét szerdán jár le de van egy kis probléma.

A támadófalember ugyanis az utóbbi három hétben egyetlen alkalommal sem tudott edzésmunkát végezni. Így ha nem tudják aktiválni szerdán akkor véget is ért az idei szezonja és utána már mindegy lesz, hogy felépül és esetlegesen tudná vállalni a játékot.

Reálisan nézve viszont biztosan be fogják tenni az aktív keretbe mert nem engedhetik meg, hogy a csapat egyik legjobb játékos kiülje az egész szezont. Az aktiválás miatt azonban el kell majd küldeniük valakit és ha sérülten teszik vissza az aktív keretbe akkor egy játékos mínuszban lesznek.

Fotó: twitter.com