A San Francisco 49ers vasárnap este kikapott az Indianapolis Colts csapatától ami sorozatbéli negyedik vereségüket jelentette. Jimmy Garoppolo ezen a mérkőzésen tért vissza a sérüléséből de nem igazán segített a csapatán mert igen gyenge teljesítményt nyújtott.

Az irányító 181 passzolt yarddal, 1 touchdown passzal és 2 interceptionnel zárta a találkozót. Emellett két fumbleje is volt amiből az egyiket elvesztette a csapata. A mérkőzés után természetesen megkérdezték Kyle Shanahan vezetőedzőt, hogy Jimmy G marad-e a csapat kezdőirányítója.

Azt tippeli, hogy igen. Ez viszont igen rosszul hangzik. Meg fogja nézni a felvételeket és elsősorban azt fogja figyelni, hogy egészséges-e. Annyira biztosan egészséges volt, hogy pályára léphessen a Colts ellen. Ezekből a mondatokból azonban arra lehet következtetni, hogy Jimmy G mégsem volt teljesen egészséges de mivel Trey Lance is sérüléssel bajlódik így be kellett vetniük.

A 49ers vasárnap este a Chicago Bears csapatával játszik és ha megint kikapnak akkor tulajdonképpen le is mondhatnak a rájátszásról. Az Arizona Cardinals veretlen, a Los Angeles Rams is nagyon távoli jelenleg és a Seattle Seahawks is botladozik de több potenciál van bennük.

Fotó: cluzchpoints.com, taiwannews.com.tw