A hírek szerint már a héten lezárulhat a Deshaun Watson saga és az irányító új csapat játékosaként folytathatja a pályafutását. A beszámolók szerint a Miami Dolphins igen komolyan gondolja az irányító megszerzését és már tárgyalásokat folytat a Houston Texans vezetőségével.

Az irányító ára viszont igen magas ugyanis Nick Caseiro general manager három elsőkörös és két második körös választást kér az irányítóért. A Draft cetlik egy részét ki lehet váltani két kezdő szintű játékossal is. A magas ár ellenére azonban a Dolphins tulajdonosa, Stephen Ross Miamiban akarja tudni az irányítót.

Ezen az idei teljesítmény alapján nem lehet csodálkozni ugyanis az előző játékhéten az addig nyeretlen Jacksonville Jaguars-tól szenvedtek vereséget. Jelenleg 1-5-ös mérleggel a liga legrosszabb csapatai közé tartoznak és nagyon gyorsan változtatni kell, hogy ki lehessen még hozni valamit ebből az évből.

Az viszont nem biztos, hogy Deshaun Watson egymaga meg tudja oldani a problémákat (főleg úgy ha a csere részeként átadnak két kezdőjátékost). Watson saját magát vonta ki a játékból miután nem hajlandó részt venni az edzéseken és a mérkőzéseken sem. Az idei évben tulajdonképpen még nem is gyakorolt.

Ezen felül még ott van a jogi ügye mert 22 nő emelt vádat ellene szexuális zaklatás miatt. Eddig igazából a ligának sem kellett foglalkoznia az üggyel mert az irányító kivonta magát a játékból de ha a csere után hajlandó lenne játszani akkor benne van a pakliban, hogy a ligától több mérkőzéses eltiltást kap.

Fotó: twitter.com