Hajnalban a Cleveland Browns fogadja a Denver Broncos csapatát amellyel már a hetedik játékhét veszi majd kezdetét. Mindkét csapat 3-3-al áll de kicsit ellentétes utat jártak be az idei szezonban. Előzetesen a Browns számított a mérkőzés esélyesének de tegnap kiderült, hogy Baker Mayfield nem tudja vállalni a játékot.

A Browns centere mögé így Case Keenum fog felállni és ez önmagában is átírta az esélyeket. Pedig a Broncos igen csak csalódottan érkezik a mérkőzésre. Az alapszakasz első három mérkőzését megnyerte de azóta zsinórban három találkozót is elvesztett.

A párosítás a múltban viszont igencsak egyoldalúnak számít mert az eddigi 30 mérkőzésen 24-6-ra vezet a Broncos. Ráadásul az utolsó 13 egymás elleni mérkőzésükből 12-öt a Broncos nyert meg. A két csapat jelenleg igen rossz sorozatban van így múlt ellenére bármi benne van a mérkőzésben.

A Browns az utolsó két mérkőzésén több mint 35 pontot engedett az ellenfeleinek (47 és 37 pont) úgy, hogy az ezt megelőző három találkozón összesen csak 34 pontot kaptak. Hozzájuk hasonlóan a Broncos védelme sincs a helyzet magaslatán ugyanis az utolsó három mérkőzésen átlagosan 28 pontot engedtek az ellenfeleknek.

Mayfield mellett lesz még egy nagy hiányzója a Browns-nak ugyanis a kezdő runing backjük Nick Chubb sem léphet pályára. A futó játéka pedig igen sokat jelent a csapat számára ugyanis a tavalyi szezon elejétől 172,4 futott yardot szereztek átlagosan Chubb-al a pályán és csak 91 futott yardot nélküle.

Fotó: nfl.com, fansided.com