A hétvégén kiderült, hogy Cam Newton beadta a derekát és beoltatta magát az irányító. Ezzel a Covid szabály miatt elhárult egy nagy akadály a szerződtetése elől. Russell Wilson sérülése miatt a legtöbben a Seattle Seahawks-t jelölték meg potenciális esélyesnek és a jelek szerint bejött a tipp.

A jelenleg 32 éves irányítót az alapszakasz kezdete előtt engedte el a New England Patriots. Az elküldést azt követően jelentették be, hogy Newton-nak három edzést is ki kellett hagynia mert a csapat félreértelmezte a Covid szabályokat. Bill Belichick elmondása szerint nem amiatt küldték el, hogy nem volt beoltva de ez a probléma elhárult mostanra.

Az ESPN.com beszámolója szerint Pete Carroll vezetőedző ma elismerte, hogy már beszéltek is az irányítóval de az egyeztetésnek nem lesz folytatása. Ezzel kiesett egy csapat amely a jelek szerint tényleg komolyan fontolóra vette az irányító szerződtetését. A csapat tegnap kikapott a Pittsburgh Steelers vendégeként de a tartalék Geno Smith meglepően jól játszott.

Egy másik esélyes csapat a Houston Texans lehet. A beszámolók szerint Tyrod Taylor már közel a visszatéréshez és naponta felülvizsgálják az állapotát. Ha viszont mégsem tudna tudna visszatérni a sérüléséből és David Mills továbbra is szenved akkor még a végén a Texans irányítója lesz.

Fotó: twitter.com, cbssports.com